
Pui cu fasole neagra, orez si salsa de mere
Veti impresiona si cei mai pretentosi musafiri cu aceasta reteta rapida (si ieftina), cu un gust impecabil, neprevazut.
Modalitate preparare
Amestecati merele tocate, 1/4 ceasca coriandru, 2 linguri de ceapa si 1 lingurita suc de lamaie intr-un bol mic.
Amestecati ceapa ramasa, ardeiul gras si uleiul intr-o tigaie mare de ceramica neaderenta. Caliti la foc mediu, amestecand des, pana cand se inmoaie complet amestecul, timp de 6-7 minute. Adaugati usturoiul si urmatoarele 3 ingrediente, amestecati in mod constant timp de 2 minute. Adaugati supa si fasolea si lasati sa fiarba la foc la mediu, zdrobind din cand in cand boabele de fasole cu spatele unei linguri si amestecand des, pana cand sosul se ingroasa, 8-10 minute. Asezonati cu sare, piper si mai mult suc de lamaie, daca doriti.
Impartiti orezul si fasolea pe farfurii. Acoperiti cu pui si salsa de mere. Se decoreaza cu restul de 1/4 ceasca coriandru si felii de lime.
Analiza nutritionala
Analizeaza aceasta reteta, pentru tine si membrele comunitatii! Analiza va dura doar 2 minute si va ramane publica pe site.
Ingrediente