Pui cu aroma de rosii si marar

pui-cu-aroma-de-rosii-si-marar-300x300.jpg

Pui cu aroma de rosii si marar

Pui cu aroma de rosii si marar

O reteta extraordinar de savuroasa, in care puiul este acompaniat de dulceata rosiilor si aroma puternica a mararului proaspat.

Ingrediente

  • 4 jumatati de piept de pui, dezosat, fara pielita (aproximativ 150 grame fiecare)
  • 1/4 ceasca ulei de masline extra-virgin
  • 1/4 ceasca marar tocat
  • 3 linguri de ceapa tocata marunt
  • 1 lingura de mustar granulat
  • 1 lingura de otet de vin alb
  • 1 ceasca de rosii cherry

Modalitate preparare

Preincalziti gratarul la foc mediu-mare.

Amestecati intr-un bol uleiul, mararul, ceapa, mustarul si otetul, asezonand cu sare si piper dupa gust. Pastrati separat 1/4 ceasca, amestecati restul cu pieptul de pui taiat in felii de 1-2 cm si lasati la macerat timp 20 de minute.

Separat, amestecati rosiile cherry cu sosul de marar ramas.

Pe gratarul incins, prajiti puiul pana se rumeneste pe fiecare parte (cam 3-4 minute). Serviti puiul cald, acoperit cu sosul de marar si cherry.

Analiza nutritionala

Analizeaza aceasta reteta, pentru tine si membrele comunitatii! Analiza va dura doar 2 minute si va ramane publica pe site.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *