
Piept de pui la gratar cu salsa de pepene galben
O reteta de versatila si bogata in arome, in care pieptul de pui este suculent si gustos.
Modalitate preparare
Amestecati pepenele taiat cubulete, 1/4 ceasca coriandru tocat, ceapa rosie tocata marunt, sucul de lamaie, ulei de masline, coaja rasa de lamaie si ardei iute tocat intr-un bol mediu. Lasati sa se patrunda aromele, asezonati sosul de pepene galben cu sare si piper, dupa gust.
Preincalziti gratarul la foc mediu. Asezonati pieptul de pui cu sare si piper si prajiti-l pana cand pielea este crocanta si aurie, iar carnea de pui este patrunsa, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Feliati pieptul de pui si aranjati-l pe farfurii. Acoperiti cu salsa de pepene galben si frunze de coriandru si serviti.
Analiza nutritionala
Analizeaza aceasta reteta, pentru tine si membrele comunitatii! Analiza va dura doar 2 minute si va ramane publica pe site.
Ingrediente