Ingredientele necesare:
- 500 g ficat de pui sau porc
- 100-150 g unt
- o ceapa
- un morcov
- un varf de piper
- un varf de sare
Cum se prepara Pate de ficat:
- Curata ficatul, spala-l si pune-l la fiert in apa clocotita impreuna cu ceapa si morcovul intregi, timp de 15-20 minute.
- Dupa ce s-au fiert, scurge ficațeii de zeama si amesteca-i cu mixerul cu unt, sare, piper pana ce compozitia se omogenizeaza si devine cremoasa.
- Pune pateul intr-o caserola si lasa-l la frigider cateva ore.
- Ca orice pate de ficat, acesta se serveste uns pe felii de paine usor prajite.
DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!
Acest site foloseste cookie-uri. Daca nu sunteti de acord cu acestea, le puteti dezactiva cu butonul alaturat. Setari cookie-uriACCEPT Setari cookie-uri