Iata o reteta delicioasa de paste cu legume si parmezan.
- Fierbe pastele in apa cu sare, conform indicatii lor de pe pachet.
- Scurge-le si clateste-le bine cu apa rece si lasa-le la scurs in strecuratoare, timp de cateva minute.
- Intr-o cratita pune ulei de masline sa sa incinga dupa care adauga ceapa tocata marunt, sa se caleasca pana devine aurie.
- Adauga ciupercile taiate felii, morcovul, radacina de patrunjel si ardeii tocati marunt, sa se inabuse 10 minute.
- Adauga cimbru, piper, sare, o cana cu apa si lasa sa fiarba la foc potrivit timp de 30-40 minute.
- Cand sunt aproape fierte, pune rosiile cherry spalate si tocate marunt, amesteca bine si mai lasa pe foc 10 minute.
- Pune usturoiul pisat si presara patrunjel tocat marunt.
- Toarna sosul fierbinte peste portiile de paste si deasupra presara parmezan din belsug.