Ingredientele necesare:
- 500 g paste sau spaghete, melcisori, scoici etc
- 250-300 g branza telemea
- 2 linguri unt
- ketchup
- sare dupa gust
Cum se prepara Paste cu branza si ketchup:
- Pune la fiert 2-3 l apa cu un praf de sare.
- Cand apa incepe sa fiarba pune pastele in ploaie si lasa sa fiarba conform indicatiilor de pe pachet intre 8 si 12 minute.
- Dupa ce s-au fiert scurge-le si clateste-le bine cu apa rece si lasa-le sa se scurga intr-o strecuratoare 5 minute.
- Intr-o cratita pune 2 linguri unt sa se topeasca si pune pastele scurse amestecand usor la foc mic 5 minute.
- Da branza prin razatoarea mare si amestec-o bine cu pastele. Serveste-le calde cu ketchup dulce sau picant.
DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!
Acest site foloseste cookie-uri. Daca nu sunteti de acord cu acestea, le puteti dezactiva cu butonul alaturat. Setari cookie-uriACCEPT Setari cookie-uri