Muschi de vita la gratar cu salsa delicioasa

57e0dd404f54ab14ea898579ce203e7c1d22dfe0555477497d2d73d2_640.jpg

Muschi de vita la gratar cu nuci si salsa de ceapa la cuptor

Fie pentru o cina proteica sau o masa festiva cu prietenii, muschiul de vita plin de savoare nu va dezamagi!

Ingrediente

  • 2 catei mari de usturoi, tocati
  • 1 3/4 lingurite piper negru boabe
  • 1 1/4 lingurita de sare
  • 6 felii de muschi de vita, de cate 3 cm grosime
  • O cana de rosii taiate cubulete
  • O salata mica rucola
  • O cana mare de ceapa rosie taiata
  • 3 linguri de masline
  • 1 lingura jumatate de ulei de masline extra-virgin

Modalitate preparare

Se amesteca usturoiul, piperul si 1 1/4 lingurite de sare intr-un castron mic; se unge cu acest amestec friptura. Se lasa la temperatura camerei o ora, sa se macereze.

Se unge gratarul cu ulei vegetal. Se pregateste gratarul la o temperatura medie spre mare. Se prajeste carnea aproximativ 7 minute pe fiecare parte pentru friptura in sange.

Se amesteca rosiile si celelalte ingredient intr-un bol mediu. Se asezoneaza cu sare si piper.

Feliile de friptura se servesc cu salata picanta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *