Ingredientele necesare:
- 8 bucati muschi de vita
- un morcov
- un pastarnac
- o legatura patrunjel
- o ceapa mare
- 3 linguri ulei de masline
- o lingura faina
- o cana vin
- 1-2 linguri bulion
- sare, piper, cimbru dupa gust
Cum se prepara Muschi de vita cu sos de vin:
- Rumeneste putin muschiul in tigaia in care ai adaugat uleiul de masline, pe ambele parti, pana capata o crusta pe toata suprafata.
- Aseaza muschiul in tava, peste un rand de zarzavaturi, ulei si ceapa taiata marunt.
- Presara o lingura de faina, piper, sare, bulion si o cana de vin.
- Lasa sa fiarba inabusit timp de 2 ore, timp in care trebuie sa intorci si sa stropesti friptura din cand in cand.
- Cand friptura e aproape gata, adauga cimbrul. Poti servi acest muschi de vita cu garnitură de piure de cartofi, morcovi fierti, cartofi natur cu unt, cartofi copti in coaja si patrunjel/salata ca decor.
DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!
Acest site foloseste cookie-uri. Daca nu sunteti de acord cu acestea, le puteti dezactiva cu butonul alaturat. Setari cookie-uriACCEPT Setari cookie-uri