Muschi de vita cu salsa

53e2d54b4a5ab114a6d98074cf213576083edbe35657714e7c2f7c_640.jpg

Muschi de vita cu salsa

Carnea de vita suculenta, cu o salata condimentata plina de savoare, reprezinta una dintre cele mai bune variante de cina!

Ingrediente

  • 2 catei mari de usturoi, presate
  • 1 3/4 lingurite piper negru boabe
  • 1 1/4 lingurita de sare
  • 6 felii de  muschi de cate 3 cm grosime de vita
  • Ulei vegetal
  • O cana de rosii taiate cubulete
  • O salata mica rucola
  • O cana mare de ceapa rosie taiata
  • 3 linguri de masline
  • 1 lingura jumatate de ulei de masline extra-virgin

Modalitate preparare

Se amesteca usturoiul, piperul si 1 1/4 lingurite de sare intr-un castron mic; se unge friptura cu amestecul si se lasa la temperatura camerei o ora.

Se unge gratarul cu ulei vegetal. Se pregateste gratarul la o temperatura medie spre mare. Se prajeste carnea aproximativ 7 minute pe fiecare parte pentru friptura in sange.

Se amesteca rosiile si celelalte ingredient intr-un castron mediu. Se asezoneaza cu sare si piper. Se serveste cu salata.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *