Ingredientele necesare:
- 1 kg muschi de porc
- o bucata de slanina 200-300 g
- 4-5 catei de usturoi
- un morcov
- o legatura patrunjel
- un pastarnac
- o telina
- 2 ceape
- o lingura smantana
- un pahar vin alb
- sare si piper dupa gust
Cum se prepara Muschi de porc inabusit:
- Impaneaza muschiul cu slanina si amesteca cu o ceapa si usturoi pisat.
- Aseaza muschiul in tava peste un strat de legume taiate felii(ceapa, morcov, telina, patrunjel, pastarnac).
- In timp ce muschiul se inabuse, stropeste-l cu apa sau zeama de carne si sareaza-l.
- Dupa ce se s-a inabusit, scoate friptura din muschi de porc din cuptor si aduna grasimea, trece zarzavatul si sosul prin sita si serveste-l odata cu friptura. Cine doreste poate adauga o lingura smantana in sos si/sau vin alb.
DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!
Acest site foloseste cookie-uri. Daca nu sunteti de acord cu acestea, le puteti dezactiva cu butonul alaturat. Setari cookie-uriACCEPT Setari cookie-uri