
Medalion din piept de curcan cu gem de rosii
Carnea de curcan este mult mai savuroasa comparativ cu carnea de pui, dar si mai light si mai sanatoasa, perfecta pentru dieta.
Modalitate preparare
Gemul de rosii
Fierbeti toate ingredientele intr-o oala la temperatura medie. Reduceti temperatura si amestecati pana cand capata o consistenta de gem, aproximativ 1 ora.
Medalioanele de curcan
Portionati curcanul in 8 bucati taindu-l pe diagonala si bateti-le cu un ciocan de bucatarie. Intr-o tava de sticla amestecati malaiul, chimenul, pudra de chili, coriandru, usturoiul, sare si piper. Incalziti intr-o tigaie uleiul. Carnea se trece prin mixul facut si se prajeste pana devine auriu maroniu, intre 3 si 5 minute pe fiecare parte.
Pe fiecare dintre medalioane se pun 2 linguri de gem de tomate, iar deasupra un alt medalion.
Analiza nutritionala
Analizeaza aceasta reteta, pentru tine si membrele comunitatii! Analiza va dura doar 2 minute si va ramane publica pe site.
Ingrediente
Pentru gemul de tomate
Pentru medalioanele de curcan