Ingredientele necesare:
- 300 g ciuperci
- 2 oua (galbenusuri)
- 400-500 ml ulei
- 1 capatana usturoi
- zeama de la o lamaie
- o legatura de patrunjel
- sare dupa gust
Cum se prepara Maioneza cu ciuperci:
- Prepara maioneza, dintr-un ou fiert si unul crud (doar galbenusurile), ulei, zeama de lamaie si sare.
- Spala si curata ciupercile, taie-le felii subtiri, apoi pune-le sa fiarba cu o lingura de zeama de lamaie timp de 20 minute, la foc potrivit.
- Scurge ciupercile de apa si lasa-le sa se raceasca.
- Amesteca ciupercile cu maioneza, sare, usturoiul pisat si patrunjel tocat marunt.
- Serveste maioneza cu ciuperci unsa pe felii de paine.
DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!
Acest site foloseste cookie-uri. Daca nu sunteti de acord cu acestea, le puteti dezactiva cu butonul alaturat. Setari cookie-uriACCEPT Setari cookie-uri