Maioneza cu ciuperci

maioneza-cu-ciuperci1.jpg

Ingredientele necesare:

  • 300 g ciuperci
  • 2 oua (galbenusuri)
  • 400-500 ml ulei
  • 1 capatana usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • o legatura de patrunjel
  • sare dupa gust

Cum se prepara Maioneza cu ciuperci:

  1. Prepara maioneza, dintr-un ou fiert si unul crud (doar galbenusurile), ulei, zeama de lamaie si sare.
  2. Spala si curata ciupercile, taie-le felii subtiri, apoi pune-le sa fiarba  cu o lingura de zeama de lamaie timp de 20 minute, la foc potrivit.
  3. Scurge ciupercile de apa si lasa-le sa se raceasca.
  4. Amesteca ciupercile cu maioneza, sare, usturoiul pisat si patrunjel tocat marunt.
  5. Serveste maioneza cu ciuperci unsa pe felii de paine.

DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *