Ingredientele necesare:
- 8 pulpe de pui
- 6 cartofi
- o ceapa
- o capatana de usturoi
- 100 ml ulei
- 200-300 ml vin rosu
- o legatura de patrunjel
- cimbru, oregano, sare, piper
Cum se prepara Friptura de pui cu vin:
- Spala pulpele de pui, condimenteaza fiecare bucata cu cimbru, oregano, sare si piper dupa gust.
- Intr-o tava adanca pune uleiul, dupa care aseaza pulpele de pui, ceapa taiata solzisori si pune vinul si apa cat sa acopere pulpele, dupa care introdu tava in cuptorul incins.
- Dupa 15-20 minute pune cartofi taiati bucati si lasa sa fiarba la cuptor in continuare cca 30 minute.
- Cand friptura de pui este aproape gata pune cateii de usturoi tocati marunt si mai lasa 10 minute.
- Scoate tava din cuptor si presara patrunjel tocat marunt.
DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!
Acest site foloseste cookie-uri. Daca nu sunteti de acord cu acestea, le puteti dezactiva cu butonul alaturat. Setari cookie-uriACCEPT Setari cookie-uri