
Cotlet de miel marinat cu rosii cherry
Un miel usor, plin de savoare, alaturi de o garnitura de rosii la gratar – alegerea excelenta pentru o seara speciala, fara a ignora dieta.
Modalitate preparare
Amestecati mierea, otetul, usturoiul, sarea si piperul si puneti intr-o punga de plastic care se inchide. Puneti in punga mielul si scoateti aerul. Lasati la marinat vreme de o ora.
Pregatiti gratarul pentru gatit. Cand temperatura este medie-ridicata puneti mielul pastrand sucul din punga, si gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare pate. Puneti intr-o farfurie si acoperiti.
Coaceti si rosiile pe gratar, acoperite, aproximativ 8 minute. Turnati usor otetul balsamic si mai coaceti-le putin pana cand otetul este redus la jumatate. Indepartati de pe gratar.
Fierbeti sosul de la marinat intr-o tigaie, apoi turnati usor peste miel. Se serveste cu rosiile.
Ingrediente