Ingredientele necesare:
- o conopida
- 1 piept de pui dezosat
- 2 cepe
- 3-4 linguri ulei
- o capatana usturoi
- o legatura patrunjel
- 200-300 ml suc de rosii
- sare si piper
Cum se prepara Conopida cu pui:
- Curata conopida si rupe-o in buchetele dupa care, spal-o sub jet de apa rece.
- Pune-o la fiert in apa cu sare timp de 5 minute, cat sa clocoteasca apa.
- Scoate conopida si las-o la scurs.
- Spala pieptul, taie-l cubulete si caleste-l cu ceapa taiata marunt cca 10 minute in ulei incins.
- Dupa ce s-a calit ceapa cu pieptul, adauga conopida, sarea, piperul dupa gust si apa cat sa le acopere.
- Lasa sa fiarba la foc potrivit timp de 30-40 minute, pana mai scade zeama.
- Cand este aproape gata pune sucul de rosii si mai lasa 5 minute pe foc.
- La final pune usturoiul tocat si presara patrunjel tocat marunt.
DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!
Acest site foloseste cookie-uri. Daca nu sunteti de acord cu acestea, le puteti dezactiva cu butonul alaturat. Setari cookie-uriACCEPT Setari cookie-uri