O reteta renumita de ciorba perisoare, ca la mama acasa!
- Se pune apa sa fiarba cu un praf de sare.
- Curata legumele, pentru ciorba perisoare, spala-le, dupa care taie-le cubulete mici si pune-le in apa la fiert, in jur de 30 minute la foc potrivit.
- Pregateste compozitia de perisoare, dupa cum urmeaza: pune carnea tocata intr-un castron si amesteca cu orez, gris, ou, sare si piper dupa gust. Dupa ce compozitia a fost amestecata bine cu toate ingredientele, uda-ti mainile cu apa rece, ia compozitia cu o lingurita si fa bile de dimensiunea unor nuci.
- Dupa ce ai pregatit perisoarele, pune-le in oala la fiert una cate una, peste legumele aproape fierte. Mai lasa la fiert in jur de 30 minute la foc potrivit.
- Dupa ce au fiert perisoarele, adauga borsul fiert, bulionul, sarea si piperul.
- Bate 2 oua pe care le amesteci, cu un polonic de ciorba fierbinte, dupa care le adaugi in ciorba.
- La final, taie marunt o legatura de leustean verde sau uscat si adauga-l peste ciorba.