Ingredientele necesare:
- 3 l apa
- 12 aripioare de pui
- o ceapa
- un ardei rosu
- un ardei verde
- un morcov
- un pastarnac
- o telina
- 4 cartofi
- 3-4 linguri bulion
- 2 oua
- bors 1,5 l
- sare si piper dupa gust
- o legatura leustean
Cum se prepara Ciorba de pui:
- Spala si taie aripioarele pe jumatate si pune-le sa fiarba in apa fiarta cu sare.
- In timp ce acestea fierb, spumeaza-le bine dupa care adauga peste aripioare, ceapa, ardeiul, morcovul, pastarnacul, telina(toate tocate cubulete mici) si un praf de sare.
- Lasa-le sa fiarba la foc potrivit aproximativ 50 minute.
- Adauga si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete si lasa-i sa fiarba 15-20 minute.
- La final adauga borsul (fiert separat), bulionul, sare, piper si ouale batute (amestecate in prealabil cu un polonic de ciorba), amesteca totul apoi stinge focul.
- La sfarsit presara leusteanul tocat marunt. Gata ciorba de pui!
DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!
Acest site foloseste cookie-uri. Daca nu sunteti de acord cu acestea, le puteti dezactiva cu butonul alaturat. Setari cookie-uriACCEPT Setari cookie-uri