Ingredientele necesare:
- 1 kg cartofi
- 300 g smantana
- 5 catei de usturoi
- 3-4 linguri ulei sau unt
- cimbru si oregano cate un varf de lingurita din fiecare
- sare si piper dupa gust
- o legatura de patrunjel
Cum se prepara Cartofi la cuptor:
- Incinge cuptorul la 200 grade celsius.
- Curata cartofii, taie-i felii potrivite pe lungime si unge-i cu ulei sau unt apoi condimenteaza-i pe ambele parti cu cimbru, oregano, sare si piper si aseaza-i intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu.
- Baga tava la cuptor 30 minute.
- Scoate tava indeparteaza folia de aluminiu, presara cateii de usturoi taiati marunt si lasa cartofii inca 10 minute sa se rumenesca.
- Dupa ce i-ai scos de la cuptor, toarna smantana deasupra si presara patrunjel verde tocat marunt. Asta e tot!
DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!
Acest site foloseste cookie-uri. Daca nu sunteti de acord cu acestea, le puteti dezactiva cu butonul alaturat. Setari cookie-uriACCEPT Setari cookie-uri