Ingredientele necesare:
- 1 kg faina
- 2 linguri otet
- 2-3 linguri untura
- 6 galbenusuri
- 500 g smantana
- coaja rasa de la o lamaie
- un varf de sare
Cum se prepara Aluat cornulete:
- Amesteca faina cu untura, separat amesteca smantana cu galbenusurile si otetul, adauga coaja de lamaie, dupa care toarna copozitia peste faina si framanta bine.
- Imparte aluatul in trei parti egale.
- Fiecare bucata intinde-o cu facaletul pana obtii o foaie subtire ca de taitei.
- Ruleaza foile obtinute si lasa-le la frigider 2 ore.
- Dupa acest timp scoate cate una, taie patrate si umple-le cu compozitie.
DietaPersonala.ro iti ureaza Pofta Buna!
Acest site foloseste cookie-uri. Daca nu sunteti de acord cu acestea, le puteti dezactiva cu butonul alaturat. Setari cookie-uriACCEPT Setari cookie-uri