Dieta Monica Anghel

DIETA-MONICA-ANGHEL.jpg

Daca esti dispusa sa faci cateva sacrificii importante si sa adopti dieta Monica Anghel o perioada de timp, poti avea rezultate spectaculoase, pe termen scurt – vedeta a slabit cu dieta disociata tinuta 20 de kilograme… in numai 5 luni.

Cu toate acestea, trebuie sa te avertizam: dieta Monica Anghel, cu rezultate rapide, nu isi pastreaza efectele decat daca dupa incheierea lui vei manca sanatos, constant. Obiceiurile alimentare vechi iti pot readuce kilogramele pierdute… si chiar si cateva in plus!

Dieta Monica Anghel

Dieta Monica Anghel

Un regim cu rezultate imediate

Monica Anghel a respectat cu strictete acesta dieta o perioada mai mare de timp. Cu toate acestea, cea mai mare slabire s-a produs la incept (a slabit 7 kilograme in primele 2 saptamani), apoi slabirea a fost mai lenta.

In ce consta Dieta Monica Anghel?

Monica a tinut o dieta 3/3/3, o varianta a dietei disociate

  • 3 zile de carne
  • 3 zile de legume
  • 3 zile de lactate

Ce ne spune in interviul acordat?

Am reusit sa pierd 20 de kilograme in 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mancam carne, inclusiv mezeluri, organe si tocatura – fara orez. Urmatoarele trei zile erau dedicate legumelor si fructelor… si aici era permis orice in afara de orez, mazare, fasole verde, cartofi, banane, seminte, fistic, pere, struguri si fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smantana. Chiar si cand mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de branza.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *