Dieta Hollywood

DIETA-HOLLYWOOD.jpg

Ceea ce se numeste generic Dieta Hollywood consta in mai multe variante, toate care ofera aceeasi promisiune – Dieta Hollywood te va scapa de kilograme intr-un timp record si va favoriza dezintoxicarea organismului.

Folosindu-se de o politica de market abila, dieta Hollywood este in primul rand populara datorita numelui sau – dieta Hollywood iti sugereaza ideea ca aceasta cura de slabire reprezinta motivul fericit pentru care starurile de la Hollywood arata impecabil pe covorul rosu, aceast regim fiind extrem de popular in randul vedetelor – lucru mai mult sau mai putin adevarat.

Dieta Hollywood

Dieta Hollywood

Cum functioneaza Dieta Hollywood?

Vestea buna cu dieta Hollywood este ca aceasta functioneaza! Vestea mai putin buna este ca, in perioada in care tii dieta Hollywood (24 – 48 de ore) va trebui sa nu faci altceva decat sa bei lichide, iar greutatea pierduta se datoreaza in primul rand eliminarii retentiei de lichide, si doar secundar pierderii de grasimi.

Totusi, dieta Hollywood reprezinta o alternativa buna si facila, daca scopul tau este acela de a te dezintoxica, de a-ti curata tenul sau de a capata mai multa energie. Pentru ca o alta veste buna este ca aceasta dieta va ajuta, intr-adevar, la dezintoxicarea organismului – in principal datorita eliminarii oricaror alimente procesate, a alcoolului si dulciurilor, datorita hidrarii suplimentare a organismului si aportului suplimentar de vitamine si enzime, provenite din sucurile naturale de fructe.

In ce consta regimul atat de popular la Hollywood?

Regimul Hollywood te incurajeaza ca, pentru o perioada limitata de timp (24 sau 48 de ore), sa consumi o combinatie de sucuri de fructe si apa plata, fara sa mananci nimic altceva. Atentie – dieta Hollywood nu reprezinta un plan real de alimentatie, ci mai mult un post, o cura fada, care va limita drastic aportul zilnic de calorii (de la 2,000 la maximum 400) si care nu iti permite sa mananci nimic altceva, pe toata perioada.

Vei pierde cateva kilograme cu dieta Hollywood, dar nimeni nu iti garanteaza ca aceste kilograme nu se vor intoarce inapoi, odata ce il opresti. In studiile efectuate de catre compania care produce sucurile pentru dieta, majoritatea persoanelor au pierdut, pe parcursul celor 2 zile de post, 4,5% din greutatea corporala – ceea ce poate insemna 2-3 kilograme pentru o persoana de 60 de kilograme si aproape 4 kilograme pentru una de 80 kg.

Care sunt sucurile promovate de catre Dieta Hollywood?!

In primul rand, cura de slabire presupune a bea cat mai multa apa plata de izvor, cel putin 8 pahare pe zi (cei 2 litri de apa obligatorii). In alta ordine de idei, producatorii Dietei Hollywood iti vor vinde un concentrat natural de fructe (acai berry, ananas, portocale, lamai, etc) pe care trebuie sa il bei pe tot parcursul perioadei de 2 zile.

Acesta contine 100% din necesarul zilnic de al unor vitamine esentiale pentru organism: A, B6, B12, C, D, and E, precum si tiamina, riboflavina, niacin, acid folic.

Angelina Jolie a lesinat, datorita dietei Hollywood

Angelina Jolie a ales si ea dieta Hollywood, in momentul in care a trebuit sa slabeasca 6 kg pentru a avea un corp androgin, in timp ce filma pentru Salt. Datorita regimului drastic si a programului dur din timpul filmarilor, aceasta a lesinat pe platou.

Referinte

Dieta Hollywood – Vezi site


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *