Dieta cu Apa

DIETA-CU-APA.jpg

Dieta cu apa promite ca te scapa rapid de kilogramele in plus, fara sa depui eforturi prea mari – teoretic, tot ceea ce trebuie sa faci pe parcursul dietei cu apa este sa iti urmaresti programul zilnic de… baut apa!

Dieta cu Apa

Dieta cu Apa

Cura de slabire cu apa urmareste a realiza o hidratare suplimentara a organismului, in asa fem incat sa realizeze dezintoxicarea acestuia si sa faciliteze realizarea corecta a schimburilor, la nivel celular. Mai mult decata atat, cura cu apa are grija si de consumul calorii si de senzatia ta de satietate – exista cercetari care dovedesc faptul ca, odata ce bei apa inainte de o masa principala, vei fi tentata sa mananci mai putin!

Cum trebuie tinuta cura cu apa?!

Exista mai multe variante, dar principiul este acelasi: trebuie sa bei dimineata, pe stomacul gol, inainte de orice altceva, o anumita cantitate de apa plata, fiarta si racita sau apa distilata. In rest, pe tot parcursul  dietei cu apa vei manca normal, avand in schimb grija sa elimini alimentele procesate, grasimile nesanatoase, dulciurile si alcoolul (nicio dieta nu poate face minuni!).

Cura cu apa – varianta I

  • Saptamana 1: 0,5 litri de apa, pe stomacul gol, in fiecare dimineata
  • Saptamana 2: 1 litru de apa, pe stomacul gol, in fiecare dimineata
  • Saptamana 2: 1,5 litri de apa, pe stomacul gol, in fiecare dimineata

Cura cu apa fiarta – varianta II

In prima zi se bea, pe stomacul gol, un pahar de apa fiarta si racita (250 ml), pentru ca in urmatoarele 7 zile sa cresti gradat numarul paharelor (a doua zi – 2 pahare, a treia zi – 3). In cea de a 9-a zi reduci gradat numarul paharelor de apa (ziua a 9-a, bei 7 pahare, a 10-a zi – 6 pahare). Aceasta etapa dureaza 15 zile, interval in care poti slabi semnificativ.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *