© 2019 dietapersonala.ro Regulament Contact
Constructor dietă personală
Primim datele...
Corect?
Analiza datelor primite...
Terminat!
Surplus estimat
Sex
Vârstă (ani)
Greutate (kg)
Înălțime (cm)
Continua
Măsură piept (cm)
Măsură talie (cm)
Măsură șolduri (cm)
Măsură abdomen (cm)
Continua
Activitatea Fizică
Continua
Grupa sanguină
Alergii alimentare
Boli a tiroidei
Ai fost gravidă?
Administrezi preparate hormonale
Continua
Scopul dietei
Cum te hrănești de obicei
Cât de des mănânci dulciuri
Cât de des mănânci făinoase
Câte mese principale ai în decursul unei zile
Continua
Câte mese scurte ai în decursul unei zile
Ce preferi într-o zi de detoxifiere
Cată apă bei în fiecare zi (nu ceai, cafea, sucuri)
În ce constă gustările tale
Cât de des consumi alcool
Continua
Eforturi fizice intense
La locul de muncă îți petreci cea mai mare parte a timpului
Ce fel de odihnă preferi
Cât mergi pe jos în fiecare zi
Continua

Rezumat:

Pentru generarea corectă a dietei trebuie indicați toți parametrii!
Continua
0%
0%
Alegerea produselor
alimentare
0%
Alegerea regimului
alimentar
0%
Calculul intervalelor
de alimentație
0%
Alegerea duratei
optime pentru dietă
0%
Generarea dietei
conform datelor primite
0%
Salvăm dieta
pe server
  • Mihaela29   |   29-03-2019 MIE EFECTUL IMI PLACE! Timp de o saptamina am slabit 5 kg! (Cântăresc prea mult pentru înălţimea mea))), o săptămînă în urmă nu am mai urmat dieta, greutatea a ramas aceași. Voi continua)

  • Emmy   |   20-04-2019 Am descărcat şi am ajuns la concluzia: de ce să plăteşti o groază de bani pentru abonamente la fitness, nu e mai simplu să slabeşti cu ajutorul acestei diete, oricum fac şi sport - Alerg regulat! Eu personal am slabit prin această dietă cu 3 kg, aştept ce va fi în continuare!

  • Elena   |   23-03-2019 Sint sigura ca e foarte buna aceasta cura de slabire pentru cine are de aruncat 4-5 kg, dar cred ca e important ca dupa trebuie sa poti sa-ti schimbi stilul de viata. Alimentatia sanatoasa este importanta si fetelor nu uitati: mancam ca sa traim nu traim ca sa mancam. Succese!

  • Gina Pistol   |   18-02-2019 Am tinut si eu aceasta cura de slăbire si este foarte buna avand in considerare ca in fiecare zi am slabit cate un kg., interesanta dieta. Cum s-ar zice pina nu incerci, nu afli... e opinia mea

  • Rebeca   |   17-06-2019 Nu prea le am cu dietele :)

  • Ana   |   19-04-2019 Am descarcat dieta personala acum 10 zile, am urmat-o doar 6 zile). Am pierdut 2 kilogram, să vedem ce va fi în continuare. Apropo nu am avut slabiciuni si nu am avut stare de indispunere

  • Liza   |   25-04-2019 Un program ideal ar trebui sa garanteze ca veti pierde maxim 3 kg in fiecare săptămână. Daca ati ales o cura de slabire cu putine calorii, este indicat sa apelati in primul rand la sfatul unui medic

  • Elena   |   01-05-2019 Am auzit vorbindu-se de aceasta dietă ca este eficienta…am sa o incerc si eu - si bonusurile la fel cred că sunt utile

  • Andrei   |   18-01-2019 Ei bine, am incercat şi eu dieta şi surprinzator- e foarte efectivă! Am aruncat deja 4 kg într-o săptămână şi jumătate!

  • Carolina   |   02-05-2019 Am descărcat dieta căci vreau la vară să arăt bine :)

Trimis cu succes

Scrie-ne părerea ta despre
programul nostru

Nume
Vârstă
E-mail
Mesaj
Trimite

Bonusuri incluse în program

Secretele unui abdomen plat

Aceasta metodă este îndeosebi eficientă pentru cei care sunt dispuşi să-şi perfecţioneze şi întărească treptat muşchii abdominali. Utilizarea acestei metode îţi va permite să ai o burtă plată deja peste o lună. Bonusul 2 te va ajuta rapid să îţi recâştigi silueta.


Secretele unui ten impecabil

Una din cele mai importante trăsături în frumuseţea unei femei este desigur aspectul tenului feţei. Acesta reflectă sănătatea şi starea psihică a oricărei femei. Reţetele noastre îţi vor arăta care ar fi măştile care ţi se potrivesc in funcţie de tipul pielii. Cu acest bonus, vei avea posibilitatea de a păstra permanent frumuseţea şi tinereţea feţei tale.

De ce funcționează dieta?

Ați observat că, de cele mai multe ori, dieta care a transformat-o pe prietena sau prietenul dumneavoastră nu funcționeaza atunci când o puneți în aplicare?
Este absolut normal! Pentru că organismul dumneavoastră este foarte deosebit și are nevoie de o abordare individuală.
Pentru acest motiv am dezvoltat un generator personalizat de diete pentru dumneavoastră. Astfel, experții nutriționiști pot lua în considerare toate caracteristicile constituției dumneavoastră, obiceiurile alimentare și stilul de viață. Trebuie doar să completați formularul, răspunzând cât mai exact la întrebări și veți obține o dietă cu caracter personal cu ajutorul căreia veți putea slăbi pană la 4 kg pe săptămană (în dependență de greutatea inițială) fără a avea repercursiuni negative asupra sănătății.

De ce dă rezultatele așteptate?

Dietă propusă este dificil de încălcat, veți mânca suficient încât să nu aveți senzație de foame, dar, în același timp, veți slăbi și veți avea un corp și un tonus de invidiat. Cel mai important, vă vom prezenta produse apetisante și care vă vor oferi energia necesară pentru activitățile corespunzătoare stilului dumneavoastră de viață.

Mai aveți îndoieli?

Vă construim nu doar o dietă, ci și un regim alimentar convenabil și confortabil pe care îl puteți adopta drept ca un stil de viață mai sănătos.