Vitaminizarea de toamnă – Pregătiri pentru sezonul rece

hqdefault.jpg

Toamna ne aduce culoare, ne aduce posibilitatea unor începuturi mature, ocazia de a ne analiza tumultul verii și de a ne completa lipsurile acolo unde simțim că avem nevoie. La fel stau lucrurile și în ceea ce privește grija pentru corpul nostru, mai ales în sezonul gripelor și răcelilor. Dacă în mod normal, pe timp de vară, ne luăm un oarecare necesar de vitamine și minerale din alimentația de sezon, pe timp de toamnă și iarnă acest lucru este din ce în ce mai greu de făcut.

Fructele și legumele pe care le găsim în magazine au șanse aproape inexistente să ofere și substanțe nutritive, având în vedere că sunt crescute în mod accelerat sau importate în stare crudă din alte țări, fără posibilitatea de a se maturiza și coace în bătaia naturală a soarelui.

Dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competențe în apifitoterapie, vine alături de Simona Dragomir pentru a discuta despre cum ne vitaminizăm în mod natural la început de sezon rece. Vom discuta despre:

➡Care sunt riscurile la care este supus un organism devitaminizat?
➡Care sunt remediile naturale care ne ajută în revitaminizare?
➡Cum ne alegem alimentația în perioada rece astfel încât să asigurăm necesarul de vitamine și minerale al corpului nostru?
➡Cum ne ajutăm organismul să lupte cu virusurile și bacteriile?

💪 Produse recomandate by Zenyth: https://bit.ly/2TBRUjg

Vizionare plăcută!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *