Trecerea de la carne la stilul vegan: un proces lent

hqdefault.jpg

În trecut, hrana era un simplu mijloc de supraviețuire, o necesitate. Nuanțele și preferințele culinare erau un lux pe care foarte puțini și-l permiteau. Odată cu evoluția, au fost puse în evidență curente și trenduri alimentare diverse, unele mai complexe, altele mai restrictive. Alegerile alimentare sunt, de obicei, pur personale, țin de preferințe. Dar suntem mereu de părere că, oricare ar fi alegerea, este vital să fie una bazată pe informații de calitate.

Despre trecerea de la carne la stilul vegan, într-un mod benefic și sănătos, vorbim cu Luana Ibacka și Tania Bordianu, cooking chef și yoga teacher.

Vom discuta despre:
👉De ce optează oamenii către stilul vegan?
👉Cum se face corect trecerea la veganism?
👉Care sunt beneficiile propuse de stilul vegan și care sunt riscurile?
👉Cum ne influențează hrana modul în care gândim?
👉Sfaturi nutriționale pentru o dietă vegană echilibrată.
👉Cum folosim hrana pentru a ne menține sănătoși?

Și pentru că vorbele goale nu au fost niciodată specialitatea noastră, Tania ne va arăta cu câtă ușurință putem obține preparate vegane gustoase și hrănitoare, pe care le puteți savura, fie că sunteți vegani, fie că nu sunteți.

Vizionare plăcută!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *