Terapia prin lectură – Amanții

hqdefault.jpg

Trăim într-o perioadă subsumată frumosului în toate formele lui, frumosul așa cum fiecare alege să îl vadă și să îl înțeleagă. Astăzi vorbim despre o arie a esteticului pe care, de multe ori, nu știm să o citim, vorbim despre emoții, despre relații, despre împreună și separat și despre cum se împletește scrisul în tot acest tablou al cunoașterii de sine.

Avem, ca de obicei, și un invitat special în studioul Ziarului de Sănătate împreună cu care să dezbatem toate aceste aspecte. Alături de Luana Ibacka vine scriitoarea Corina Ozon, desemnată de către Revista Capital în Top 100 femei de succes în anul 2017 și nominalizată la Public Relations Professional of the Year, la Gala PR Award, în anul 2018.

Corina Ozon este absolventă a Facultății de Filologie, secția română-franceză, Universitatea Timișoara, și a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. În prezent, este doctorandă în cotutelă la Școala Doctorală în Științe ale Comunicării, Universitatea București și la Universitatea Paul Valéry Montpellier, Franța.

A publicat nouă cărți la Editura Herg Benet – Seria „Amanții”- cinci volume, 2014-2018, volumul de proză scurtă „Până când mă voi vindeca de tine”, 2016, romanul „Tentații”, 2016, romanul „Codul lui Zoran”, 2018, „Dincolo de furtună” , 2019 – și o carte la Editura Univers – „Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire”, 2017.

Vizionare plăcută!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *