SOS! Cum scapi de Gripă și Răceală, natural?

hqdefault.jpg

Stridiile sunt sursă sigură pentru cea mai mare cantitate de zinc ce poate fi asimilată din alimentație, iar Oyster Forte de la Zenyth valorifică tocmai această resursă. Mai mult decât atât, acest supliment folosește ingrediente 100% naturale, fără a conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici.

Află mai multe! https://zenyth.ro/produs/oyster-forte/

În plus:

🔴 Carnea de stridii aduce în organism un aport de proteine de cea mai bună calitate, aminoacizi, peptide, polizaharide (glicogen), minerale (zinc, fier, calciu, seleniu), vitamine (A și B12), acizi grași esențiali EPA și DHA.
🔴 Cantitatea controlată de zinc din Oyster Forte de la Zenyth contribuie la metabolismul acido-bazic normal, cel al carbohidraților, la funcția cognitivă normală, la sinteza normală a ADN și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Acest supliment are și rol de detoxifiere și îmbunătățire a funcționării ficatului, datorită glicogenului prezent în conținut.
🔴 Previne maladiile cardiovasculare, diminuând riscul aterosclerozei și controlând procesul inflamator.
🔴 Ameliorează leziunile acneice diminuând inflamațiile, luptând cu infecțiile și grăbind vindecarea.
🔴 Ajută în tratamentul verucilor.
Scade riscul apariției degenerescenței maculare și pierderii vederii o dată cu înaintarea în vârstă.
🔴 Ajută în cazurile de hipotiroidie – zincul este esențial în sinteza hormonilor tiroidieni în aceeași măsură în care acest tip de hormoni ajută la absorbția zincului în organism.
🔴 Oferă un mai bun control al glicemiei. Hiperglicemia facilitează eliminarea zincului prin urină. Studiile au arătat că suplimentele de zinc ajută la reducerea gravității hiperglicemiei, atenuează rezistența la insulină și îmbunătățește metabolizarea glucozei.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *