Slabire eficienta cu tratamente coporale profesionale

bariatrix_ciocolata_370108155.jpg-26size-3Darticle_medium

Daca vrei sa pui tehnica in functiune pentru a beneficia de o slabire eficienta, te invit sa incerci aceste tratamente coporale! Vei slabi rapid si sanatos!

In acest sezon de slabire inainte de vara, specialistul in slabire si estetica corporala Armande Pagegiet soseste in Bucuresti cu un program de slabire complet – cu rezultate de 12 cm sau 6 kg prin combinarea celor mai noi terapii din Paris.

Slabire rapida, eficienta si sigura cu ajutorul tratamentelor coporale

Programul de slabire este rapid, intens si eficient, cu rezultate despre care specialistul Armande Pagegiet , cel care a pregatit elita de manechine pentru Yves Saint Laurent timp de 12 ani, spune:

Rezultatele tratamentelor coporale profesionale sunt sigure. Odata ce te apuci de acest program de slabire, corpul incepe sa lucreze rezervele din tesutul adipos, impreuna cu tonifierea mai ales a zonelor cu probleme: coapse, fese, brate.

Secretul frumusetii pariziencelor consta in slabirea asistata

Programul de slabire este unul simplu: este vorba de un sistem revolutionar, asistat, imbinand intr-un mod inteligent tehnici precum endermologia, presoterapie si caldura controlata.

Procedura de tratament consta in mai multe sedinte recomandate de catre specialistul in slabire

Slabire localizata cu Starvac

Pentru rezultate de slabire de exceptie, se recomanda efectuarea a 11 sedinte de tratamente corporale, combinate.

Sedintele sunt efectuate dupa o schema stabila pe care specialistul o adapteaza, fiind deja o marca in saloanele de elita din Paris si din intreaga Franta.

Ne bucuram sa va anuntam ca acest pachet spoate fi gasit acum si in Romania, doar la Institutul de Estetica Medicala GoSkin si costa numai 598 RON, pret adaptat tarii noastre.

Pachetul de slabire corporala GoSkin consta in urmatoarele tipuri de sedinte,

  • 2 Lipoabsorbtie Drenactiv
  • 4 Starvac – slabire locala cu eliminarea de retentii lichidiene la nivel de tesut gras, eliminarea celulitei
  • 6 Presoterapie – detox, eliminarea toxinelor si desfundarea canalelor de eliminare
  • 8 Biostimulare musculara – slabire si tonifiere fese, abdomen, coapse

Pentru a fi frumoasa, ai acum o ocazie unica: aceste pachete de frumusete in editie limitata, sunt prezente in Romania gratie acceptului specialistului francez Armande Pagegiet. Programul complet de slabire costa numai 598 RON, daca vei beneficia de promotia ofertita de catre Institutul de Estetica Medicala Goskin, promotie valabila numai in luna martie!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *