Secretele lui Carmen Brumă pentru viață sănătoasă

hqdefault.jpg

Suntem bombardați în fiecare zi cu sfaturi pentru o viață sănătoasă. Și totuși, deși la teorie suntem ași, practica ne îndreaptă către rafturile cu gustări calorice, către mesele cu asocieri de alimente care ridică acul cântarului într-o direcție deloc avantajoasă, către alimente sărace în substanțele nutritive din care corpul nostru să își poată extrage necesarul pentru o stare de bine.

O avem alături pe Carmen Brumă, invitata Simonei Dragomir la Ziarul de Sănătate, pentru a aduce teoria cât mai aproape de practică. Și cum puteam face asta mai bine decât prin exemplul personal al uneia dintre vedetele care ne-a demonstrat de fiecare dată că expresia ”să nu faci ce face popa, ci să faci ce zice popa” nu este valabilă în toate cazurile.

Vom discuta despre:
💚Ce înseamnă viața sănătoasă și cum se leagă cu ideea de siluetă?
💚Obiceiurile cele mai dăunătoare pentru fiecare perioadă a zilei și trucuri pentru a le evita – de la ronțăitul la birou sau de la film, la modul în care ne îndulcim cafeaua sau consumăm un fresh, aparent nevinovat.
💚Cele mai cunoscute mituri în controlul sănătății și siluetei.
💚Trucuri pentru a ține minte obiceiurile sănătoase: luarea unor suplimente, mersul la controalele de rutină, postura corectă etc.
💚De câte ori facem sport și cum alegem ce ni se potrivește?
💚Cum ținem piept poftelor care nu au nicio legătură cu foamea?
💚Cum fentăm capcanele pe care ni le întindem singuri? ”Nici măcar nu are așa multe calorii.”, ”Dacă nu mănânc ceva dulce nu pot să mă concentrez.” Etc.
Și multe, multe altele.

Produse recomandate:
Beauty Help: https://bit.ly/2vXikUl
Vitamina C cu rodie și bioflavonoide și resveratrol: https://bit.ly/2GZsNke

Vizionare plăcută!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *