Reguli de bază în slăbit

hqdefault.jpg

Când vine vorba de silueta ideală, ne aflăm prinși în tensiunea dintre așteptări mari, impuse de normele sociale, și disponibilitatea destul de scăzută de a aștepta ca aceste lucruri să se întâmple, de a depune efort susținut și cu răbdare pentru a trece idealul în practică.
De asemenea, o altă problemă cu care ne confruntăm este că deși alegem să mergem la specialiști pentru multe alte probleme ce țin de aspectul și sănătatea noastră, atunci când vine vorba de nutriție și sport ne îndreptăm privirile către specialiștii informali: prieteni, cunoscuți sau marele Google.

Despre toate acestea și despre regulile de bază pe care trebuie să le urmăm atunci când vrem să slăbim, vorbim cu Luana Ibacka și Iulian Dinu, președinte AIPNSF – Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, obezitatea este cea mai răspândită afecțiune, dar nu este cunoscută suficient la nivel global ca fiind o problemă de sănătate. Prin Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness ne dorim să combatem obezitatea, folosind toate ramurile pe care le avem la dispoziție: sport, fitness, nutriție și psihologie.

În cadrul emisiunii vom discuta despre:

👉De ce este important să ai și cum se stabilesc obiectivele realiste?
👉Cât de adâncă este capcana dietelor luate de pe internet?
👉Care este rolul ordinii și disciplinei în tot acest tablou și cum o putem aduce în viața noastră?
👉Care sunt cele mai bune activități fizice pe care le putem transpune în stil de viață?

Vizionare plăcută!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *