Recomandări de prevenție a gripei și virozelor

hqdefault.jpg

Aici, la Ziarul de Sănătate, încercăm mereu să privim fiecare situație ce ține de sănătate din toate punctele de vedere, pentru a ne asigura că ne apropiem cât mai mult de adevăr, de realitate. Așa stau lucrurile și cu tema gripelor și răcelilor, despre care avem mereu de învățat ceva în plus de la fiecare dintre invitații care ne onorează cu prezența.

Vorbim de această dată despre gripe și răceli cu dr. Anca Mihalcea, medic specialist Geriatrie-Gerontologie cu competenţă în acupunctură și homeopatie, invitata Simonei Dragomir la Ziarul de Sănătate.

Vom discuta despre:
➡Care sunt diferențele dintre gripe și răceli și de ce apar aceste simptome ușor diferite?
➡Cum ne dăm seama dacă suferim de gripă sau de răceală și când este cazul să mergem la medic?
➡Care sunt categoriile cele mai predispuse la a dezvolta gripa și răceala – de la femeile însărcinate la cei care abia au ieșit dintr-o altă viroză sau gripă?
➡Care sunt regulile pe care este bine să le respectăm, atât acasă, cât și în colectivitate, pentru a ne feri de posibilele contaminări?
➡Cum ne putem proteja copiii de gripe și viroze, cum îi tratăm și când îi readucem în colectivități cu riscuri minime pentru ei și pentru ceilalți copii?
➡Cum susținem organismul să lupte natural împotriva gripelor și virozelor și cum integrăm suplimentele, vitaminele și remediile homeopatice pentru a obține cele mai bune și rapide rezultate?

Vizionare plăcută!

Produse recomandate: www.zenyth.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *