Prof. Dr. Constantin Dulcan: Cum să trăim peste 100 de ani?

hqdefault.jpg

Ne continuăm săptămâna cu vești dintre cele mai bune și invitați pe care suntem onorați să îi avem în studioul Ziarul de Sănătate. Prof. Dr. Constantin Dulcan, medic neurolog și psihiatru, autor de literatură filozofică și metafizică, vine alături de Luana Ibacka pentru a discuta despre un subiect ce ne interesează pe toți: cum ne putem menține sănătatea astfel încât să ne putem bucura de viață și de tot ceea ce are ea de oferit, cel puțin 100 de ani.

Deși urarea ”să ne trăiești 100 de ani” încă este folosită cu succes la zilele de naștere ale celor dragi, stilul de viață, stresul, alimentația ne aduc în fața unei scăderi dramatice a vârstei la care își fac apariția boli ce, nu demult, erau asociate vârstelor mai înaintate.

Așa cum v-am obișnuit, nu vă promitem remedii cu efecte peste noapte. Ceea ce vă propunem este o schimbare de paradigmă, de viziune asupra a ceea ce suntem, asupra potențialului nostru uman, asupra unui viitor pe care să nu îl privim cu teamă, ci cu iubire.

Cu alte cuvinte, vă așteptăm la o discuție purtată cu zâmbetul pe buze și cu sufletele senine, în compania Luanei Ibacka și a Prof. Dr. Constantin Dulcan:

➡ Cum se îmbină structura noastră genetică cu stilul de viață, cum se influențează reciproc?
➡ Care este rolul atitudinii pozitive în menținerea stării de sănătate?
➡ Care este cheia unei vieți lungi și sănătoase?
➡ Cum ne influențează relațiile sociale și viața emoțională starea de sănătate?
➡ Ce schimbări putem integra cu ușurință în viața noastră de zi cu zi, cu un rezultat vizibil?
➡ Cum ne afectează stresul și cum îl putem ține sub control?
➡ Cum transformăm ceea ce mâncăm în beneficiu real pentru starea noastră de sănătate?

Ne întâlnim virtual, miercuri, 16 septembrie 2020, începând cu ora 14.00, doar pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube Ziarul de Sănătate!

Vizionare plăcută!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *