Poți schimba doar ce gândești – Ascultând corpul, ajungi la instinct

hqdefault.jpg

Bogația noastră interioară constă în emoții, gânduri, sentimente, trăiri, idei, valori, convingeri, credințe. În exterior, acestea se concretizează sub formă de întâmplări, relații, se reflectă în starea de sănătate, de fericire sau nefericire, în condițiile de viață, evoluții, avuții sau lipsuri materiale etc. Cum ne putem da seama dacă ceea ce există în interior este benefic pentru viața noastră exterioară? Răspunsul este foarte simplu: analizându-ne pe noi înșine. Analizându-ne primul și cel mai de nădejde prieten pe care îl avem pe acest pământ: corpul nostru. Putem influența, spre fericirea noastră, emoțiile interioare care, cu timpul, creează arhetipuri fizice. Putem să le „citim”, apoi să le acceptăm, să le cunoaștem și să ni le vindecăm.

Sergiu Cuțitaru, emotional coach, vine alături de Luana Ibacka pentru a discuta despre rănile interioare și despre modul în care doar noi putem avea control asupra lor.

Vom afla împreună:
🔵 Care sunt sursele suferințelor noastre fizice și unde se face întretăierea cu cele emoționale?
🔵 Cum ne putem înțelege mai bine emoțiile pentru a ne menține sănătoși?
🔵 Ce sunt arhetipurile fizice și cum își pun amprenta asupra stării noastre de bine?
🔵 Cum ne putem depăși limitările astfel încât ceea ce se întâmplă în interiorul nostru să fie benefic pe toate palierele vieții noastre?
🔵 Cum ne ajută un bun control al emoțiilor?

Pe curând!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *