Moş Crăciun: speranţa copilului din noi

hqdefault.jpg

Îți mai aduci aminte prima dată în care ți s-a spus/ai aflat, ca și copil, că Moș Crăciun are destul de puțin de-a face cu sănii zburătoare și reni magici și are mai mult de-a face cu bunele intenții ale părinților sau bunicilor. Ei bine, acel moment, chiar dacă acum îl poți rememora cu amuzament, este de fapt unul dintre testele cheie ale realității și ale maturității. Un test a cărui suferință resimțită atunci și acolo preferăm să o uităm în timp ce privim fotografiile unui Eu copil ce plânge cu lacrimi sfâșietoare.

De ce este acel moment atât de dureros? Pentru că Moș Crăciun nu este doar o poveste. Este speranța, este promisiunea că visele se împlinesc, este încrederea, ce îmbracă multe alte forme pe parcurs, că merită să încerci și că poți.

Vă invităm la o întâlnire sensibilă și energică în același timp. Dan Marina, coregraf și arbitru dans sportiv, vine alături de Luana Ibacka pentru a discuta despre importanța lui Moș Crăciun în dezvoltarea noastră ca indivizi, în puterea pe care o avem de a transforma realitatea într-un prieten care ne însoțește, nu într-un dușman care se împotrivește planurilor noastre.

Vom discuta despre:
➡ Care este scopul ființei umane, la orice vârstă?
➡ Care este rolul lui Moș Crăciun în povestea vieții noastre?
➡ Ce este dansul și cum pendulează între artă și putere?
➡ Cum devine dansul un antidot al suferințelor interioare ale umanității?

Despre Dan Marina:
👉 Coregraf, profesor de dans, arbitru dans sportiv, ofițer de presă la Federația Română de Dans Sportiv.
👉 Colaborare ca dansator și coregraf cu posturi de televiziune recunoscute: TVR1, TVR2, Acasă TV, ProTV, Antena 1, Prima TV, Tele7abc, TVR Internațional, Kanal D.
👉 Din 2009, este un Moș Crăciun profesionist în spectacole de divertisment sau TV.

Vizionare plăcută!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *