Ligia Pop: Ce reduce sentimentul izolării?

hqdefault.jpg

Izolarea este incomodă, suntem cu toții de acord. Mai ales atunci când este impusă. O izolare înțeleasă, folosită în scopul autodezvoltării și autocunoașterii, devine o oportunitate, o pauză de la realitate pe care este bine să o folosim în avantajul nostru. Cum ne hrănim, cum ne detoxifiem, cum ne împăcăm cu naturalul din noi, cum ne putem face această perioadă a izolării mai plăcută și mai utilă pentru dezvoltarea noastră interioară și exterioară? Vă invităm să aflăm împreună cu Luana Ibacka și Ligia Pop, autor, raw chef, consultant nutriție. Discutăm despre:

👉Cum ne hrănim și ce putem face pentru a evita extremele în perioada de izolare?
👉Cum ne influențează dieta obiceiurile alimentare ale culturii în care ne-am format?
👉Cum ne ajută practicarea pasiunilor, atât interior, cât și exterior?
👉Cum folosim izolarea pentru a ne afla identitatea?
👉Rețete simple pentru întărirea imunității.

Vizionare plăcută!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *