Irina Petrea: Ce daruri „sănătoase” facem copiilor?

hqdefault.jpg

Educația și instruirea copilului sunt parte din devenirea sa și, tocmai de aceea, este important să avem un start bun. Este bine să ne asumăm că educarea nu se face între anumite ore sau doar în anumite zile. Educația este ceea ce facem zilnic, de la joc, la teme, la piesele de teatru și chiar cadourile pe care le oferim. Acestea fiind spuse, ce daruri – la propriu și la figurat – aveți în plan pentru cei mici?

Cât % din aceste cadouri este pură distracție și cât ajută în dezvoltarea abilităților de învățare, în stimularea curiozității și cultivarea talentelor.

Pe Irina Petrea o cunoști din emisiunile de televiziune “Supernanny”, “Copii contra părinți” și “Cei 7 ani de acasă”, o cunoști din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. ACUM o poți cunoaște în timp real, la Ziarul de Sănătate – ca invitată a Luanei Ibacka, și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

Ca psiholog si psihoterapeut, Irina Petrea susține sute de conferinte la nivel național. Atât părinții, bunicii, cât și alte persoane implicate în creșterea sănătoasă și armonioasă a copiilor, au șansa să învețe de la cea mai cunoscută Supernanny din România, cum să-și ajute copiii să aibă încredere în ei, să depășească situațiile neplăcute, evenimentele care îi pun la încercare. În plus, părinții află cum își pot stimula copiii pentru a-și atinge obiectivele propuse, cum pot evita situații de abuz și exploatare, cum își pot susține convingerile și opiniile cu argumente.

Acestea sunt „darurile” cele mai sănătoase pe care le putem face celor mici, nu doar de sărbători, ci pe tot parcursul anilor.

Vom discuta despre:
➡ Care sunt darurile cele mai indicate pentru cei mici, la propriu și la figurat, în funcție de vârstă?
➡ Cum să folosim darurile în direcția dezvoltării, nu tulburării celui mic?
➡ Cum punem limite sănătoase și ferme în relația cu tehnologia?
➡ Care sunt cele mai dăunătoare cadouri pentru cei mici?
➡ Cum greșim involuntar în relația cu cei mici?

Vizionare plăcută!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *