Implantul in gambe: Trend in materie de chirurgie estetica

femeie_mancare.jpg-26size-3Darticle_medium

Manechine, cantareti, actori celebri au recurs rand pe rand la chirurgia estetica pentru a-si imbunatati imaginea.

Injectare de botox in buze, marirea sanilor cu ajutorul implanturilor cu silicon, reintinerirea faciala cu ajutorul liftingului, toate aceste tratamente sunt completate de noul trend in materie de interventii estetice: retusarea formei picioarelor prin apelarea la implanturile in gambe.

Picioarele sexi: unul dintre pincipalele atu-uri de care poti dispune!

Picioarele frumoase si drepte, fara inesteticele paranteze, se numara printre principalele atu-uri de care poti dispune in arsenalul tau de seductie. Acesta este motivul pentru care tot mai multe femei apeleaza la chirurgia estetica, in speranta retusarii formei gambelor.

Chirurgia plastica te ajuta: vei avea picioare drepte, cu gambe rotunde, conturate feminin

Trendul modelarii gambelor prin intermediul chirurgiei estetice si-a facut simtita prezenta si in Romania. La clinica chirurgului estetician Calin Dobos femeile isi pot indeplini aceasta puternica dorinta: aceea de a avea picioare frumoase si drepte, tocmai bune pentru o defilare pe podiumul de moda.

Dr. Calin Dobos se numara printre putinii chirurgi esteticieni din Romania care efectueaza operatii la nivelul gambelor, atat in scopul subtierii liniei piciorului cat si in scopul conferirii unei rotunjimi gambei piciorului.

Armele tale: Lipo-aspiratia si implantul

In cazul in care gambele sunt prea groase, dr. Calin Dobos apeleaza la lipoaspiratie pentru modelarea gambei, astfel incat sa se obtina un efect de subtiere, iar atunci cand linia lor este prea dreapta se poate interveni chirurgical pentru conferirea de relief gambei.

Retusarea formei gambelor se poate realiza fie prin implant, fie prin injectari de substante sau de grasime proprie.

Injectarea de grasime presupune mai intai recoltarea de pe alte zone ale corpului, unde grasimea exista in exces, apoi prepararea cu solutii speciale si centrifugarea in aparat, pentru ca la final sa urmeze injectarea.

Din grasimea injectata in gambe, 50% se absoarbe in doi ani.

Injectarea cu acid hialuronic: gambe conturate mai mult de un an

In afara de injectarea de grasime, forma gambelor se poate imbunatati si prin injectarea de acid hialuronic, insa pretul acestei substante este similar cu cel al implanturilor, iar in decurs de un an acidul hialuronic se absoarbe mai mult de jumatate.

Astfel, in cazul modificarii formei gambelor, implanturile raman cea mai buna si mai eficienta solutie. Implanturile pot fi de mai multe dimensiuni, in functie de caz, si se pot aplica peste sau sub muschi.

Interventia de modificare a formei gambelor realizata de dr. Calin Dobos se face sub anestezie generala in cazul folosirii implanturilor sau a injectarii de grasime, sau sub anestezie locala in cazul injectarii de acid hialuronic.

Cum se face un implant in gambe?

Incizia se face in spatele genunchiului, aceasta devenind in timp aproape invizibila. Interventia se face cu radioplasma ELLMAN, ceea ce ce asigura o vindecare mai rapida. Folosind aceste tehnici, implanturile sunt protejate de tesutul subcutanat sau de fibrele musculare, producand un aspect natural, comfortabil si un rezultat placut.

Perioada de recuperare: dureri usoare, fara efort timp de cateva saptamani

Dupa interventie pacientul trebuie sa poarte sosete pentru compresie o perioada de timp. Acestea vor reduce umflaturile prin prevenirea acumularii de lichid in timp ce imbunatatesc circulatia sangvina si sustin noile contururi ale gambelor pe masura ce se vindeca. In aceasta perioada este posibil sa apara dureri, usor controlabile prin calmante obisnuite. Implanturile sunt flexibile dar ferme si se vor simti ca un muschi bine exersat.

Desi te vei simti suficient de bine ca sa poti reveni la lucru si la activitatea normala in 7 -10 zile de la operatie, va trebui sa limitezi mersul excesiv si activitatea fizica intensa pentru aproape o luna si jumatate.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *