Imi este pofta de: Cafea dulce si aromata, cu frisca

legume-prajite-prin-amestecare-rapida-300x300.jpg
Poti incerca sa iti faci cafeaua cu lapte degresat si un strop de scortisoara – aceast ii va da o savoare deosebita, si nici nu vei remarca faptul ca ai sarit peste zahar si frisca.

Afara este racoare, nu ai prea mare energie si tot ceea ce iti doresti este sa lenevesti la caldura, in casa sau la cafeneaua preferata, si sa iti comanzi un latte mare, cu frisca si zahar, pentru a te energiza si incalzi.

Iti recomand cu tarie: Nu o fa!

Poti incerca sa iti faci cafeaua cu lapte degresat si un strop de scortisoara – aceast ii va da o savoare deosebita, si nici nu vei remarca faptul ca ai sarit peste zahar si frisca. Daca totusi pofta ta de dulce nu iti este satisfacuta, iti sugerez sa bei o bautura calda, proteica, cu gust de cappuccino, amaretto sau cacao irlandez.

Proteinele se vor digera incet si iti vor conferi o senzatie de satietate pe o perioada indelungata. In plus, desi iti vei satisface pofta de dulce, vei pastra toate regulile dietei tale proteice, si vei continua sa slabesti!

Ce parere ai de un shake de cafea Brazilian?

1 pachet de amestec DIETImeal de shake/budinca cu aroma de vanilie
1 cana de apa rece
4 cuburi de ghiata
¼ lingurita de esenta de vanilie
1 lingurita de cafea instant/ness

Amesteca toate ingredientele intr-un mixer pana cand se omogenizeaza. Serveste la rece.

Valoare nutritionala (pe portie)
1 portie pe reteta
100 calorii
2gr grasime
5gr carbohidratate
15gr proteine

Diete Proteice Bariatrix – Mancarea care da rezultate!

Produsele Bariatrix sunt preferatele specialistilor in slabire din intreaga lume, deoarece sunt construite pe importanta critica a proteinelor in regimul de slabire.

Astfel, greutatea se pierde din masa de grasime si nu din cea musculara, rezultatele regimului sunt rapide si de lunga durata, consumul de proteine stimuleaza dinamismul si energia, iar corpului ii sunt oferiti toti nutrientii si aminoacizii necesari.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *