Florentina Opris: Relaxarea este foarte importanta pentru mine

florentina_opris.jpg-26size-3Darticle_medium
Am avut ocazia sa constat ospitalitatea cipriotilor de la intampinarea cu gustoasele nuci negre in sirop de miere, o delicatesa locala, pana la atentia si grija pe care au avut-o prin fiecare detaliu fie atunci cand luam masa, fie cand eram la piscina ori

Prietena veche a dietapersonala.ro, Florentina mi-a povestit cum a reusit sa isi incarce bateriile in vacanta din care tocmai s-a intors…

Florentina Opris, vedeta emisiunii Sport cu Florentina, s-a intors saptamana aceasta dintr-o vacanta al carei scop a fost relaxarea, incarcarea bateriilor, acumularea de energie si buna-dispozitie.

Prietena a dietapersonala.ro, Florentina mi-a povestit cum a reusit sa isi indeplineasca toate aceste dorinte… in Cipru!

Este foarte important pentru mine ca vacanta sa fie una care sa-mi satisfaca nevoia de cunoastere, sa imi incarce bateriile si sa ma faca sa ma reintorc. Toate acestea le-am gasit acolo unde se spune ca s-a nascut Afrodita, in Paphos, o insula a iubirii si a frumosului.

Relaxare, mancare organica, tratamente eficiente – foarte importante pentru alegerea locului de vacanta!

Am plecat la indemnul Laurei, directoarea agentiei 4UTravel si al prietenului meu Polis, directorul concernului Thanos. Din imaginile prezentate de ei, totul parea frumos. Odata ajunsa acolo, am avut surpriza sa constat ca era mult mai frumos decat imi imaginasem.

Almyra este un hotel elegant cu vedere la mare si situat chiar pe faleza. M-am rasfatat in cele 3 piscine si la cascada cu vegetatie luxurianta. In spa-ul de 5 stele, am avut parte de momente de relaxare sublima, totul datorandu-se unei abordari diferite, personalizate, tinandu-se cont de fazele lunii si de capacitatea organismului din acea perioada de detoxifiere si absorbtie, in felul acesta, tratamentele avand cel mai bun efect.

Am degustat in cele 4 restaurante ale hotelului specialitati cipriote, dar si meniuri internationale, mancaruri savuroase cu ingrediente organice, prezentate sub forma unor adevarate expozitii culinare.

Ciprul – o locatie de vis, unde influenta britanica se simte la tot pasul

Pozitia unica a Ciprului la confluenta Europei, Africii si Asiei face din aceasta zona un loc in care m-am simtit pe cele 3 continente deodata, capabil de o bogatie culturala imensa, de o arhitectura plina de bun gust si de servicii impecabile. Este un loc unde influenta britanica se resimte foarte mult si chiar am avut ocazia sa intalnesc multi englezi, ei reprezentand aproape 80% din numarul turistilor. Atmosfera destinsa si foarte prietenoasa m-a insotit la tot pasul.

Cadoul de ziua mea?! Am avut posibilitatea sa gatesc alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti bucatari!

Am avut ocazia sa constat ospitalitatea cipriotilor de la intampinarea cu gustoasele nuci negre in sirop de miere, o delicatesa locala, pana la atentia si grija pe care au avut-o prin fiecare detaliu fie atunci cand luam masa, fie cand eram la piscina ori la spa.

S-a intamplat ca aniversarea zilei mele de nastere sa fie in perioada sejurului nostru acolo, cand am avut minunata surpriza ca in camera sa am deja pregatita sampania, iar staff-ul hotelului sa-mi ofere o cina de 5 stele pe terasa celui mai elegant restaurant, Asterys, in timpul careia am gatit alaturi de Georges, unul dintre renumitii bucatari.

Vacanta de 10 zile pe care am avut-o la Almyra s-a incheiat cu vizita celui mai luxos hotel din Cipru, care se numeste Anassa, acolo unde de-a lungul sejurului poti sa te intalnesti cu vedete precum Tina Turner sau Claudia Cardinale. Tind sa le dau dreptate celor care au considerat Almyra drept unul dintre cele mai bune hoteluri din lume. Am cunoscut oameni, locuri si traditii minunate, care ma fac sa ma gandesc deja la o noua vacanta acolo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *