Fitness Camp, un nou stil de viata

bariatrix_dieta_proteica_cheesecake_941947361.jpg-26size-3Darticle_medium

Vrei sa vezi live cum se va schimba viata unui barbat? Daca raspunsul tau este da, urmareste-l pe Andrei – afla cum!

Dupa ce a adus super competitia World Strongest Man la Bucuresti la inceputul lunii iulie a acestui an, World Class Romania vine cu inca o super premiera: Fitness Camp live.

Timp de sase saptamini, Andrei Paraschiv, in varsta de 28 de ani, va locui intr-o casa construita in incinta complexului Bucuresti Mall, situata la parter, vizavi de cafeneaua Starbucks.

Andrei va urma o dieta speciala, conceputa de nutritionistii de la World Class, va face antrenamente de forta si va participa la clase de aerobic si cycling. Apartamentul de 40 de metri patrati dispune de tot confortul si, in afara de living si bucatarie, include si un gym de 30 de metri patrati. Campania va fi lansata printr-un super concert sustinut de Mandinga si cu un concurs de jocuri WII.

Va reusi Andrei sa devina un model?

Andrei Paraschiv si-a dorit foarte tare aceasta schimbare dar nu a reusit sa faca o prioritate din asta. Cei din jurul lui au avut reactii pozitive, de mare admiratie. Nu este usor sa spui: Gata! Acum eu sunt cel mai important… Mai mult decat atat, prietenii au promis ca il vor sustine si vor veni sa participe la clase alaturi de el.

Faptul ca toata lumea va fi cu ochii pe el, il va amibitiona foarte tare si nu va ceda cu usurinta. Este cert ca isi doreste sa castige simpatia publicului si sa devina un model de urmat.

Programul zilnic este complex si foarte bine stabilit. Andrei va lua masa la ore regulate (10:00 – micul dejun, 13:00 – pranzul, 20:00 – cina), va urma sesiuni de cardio, stretching, yoga, cycling, forta, aerobic. In timpul liber, Andrei va impartasi din experienta zilei respective pe contul sau de facebook.

Stil de viata sanatos

Organizatorii vor sa ne atraga atentia asupra faptului ca trebuie sa adoptam un stil de viata sanatos. Elena Paraschiv, Marketing Manager World Class Fitness Romania spune ca s-au obisnuit deja cu aceste actiuni neconventionale. De aceea, si de aceasta data am mers pe o idee atipica pentru a demonstra ca, daca vrei cu adevarat sa iti schimbi stilul de viata, este posibil, cu vointa si cu ajutorul celor mai buni in domeniu.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *