Dieta Iuliana Luciu

peste-cu-sos-de-rosii-si-castraveti-300x300.jpg

Sora Nicoletei Luciu a marturisit ca si-a dat seama ca trebuia sa slabeasca in momentul in care au inceput sa nu o mai incapa hainele din sifonier – datorita pasiunii sale pentru dulciuri, aceasta pusese deja 10 kilograme in plus, fata de greutatea ei obisnuita.

Desi avea la activ experienta surorii sale (dieta Nicoletei Luciu este una dintre cele mai controversate diete), Iuliana a decis sa isi urmeze propriul drum si sa isi inceapa propriul plan de dieta… cu o vizita la nutritionist.

Astfel, i s-a propus o dieta disociata, in care avea voi sa manance anumite alimente si combinatii de alimente pe parcursul unei zile, fara limite de cantitate – beneficiu care pe Iuliana a incantat-o foarte mult, avand in vedere ca nu urma sa sufere de foame.

In ce a constat dieta Iulianei Luciu?

Iuliana Luciu a slabit 10 kilograme cu o dieta bazata pe salate de cruditati si lactate slabe

Prima perioada – lactate si salate

Slabirea s-a produs in prima perioada, in care Iuliana a mancat numai lactate slabe si salate de legume, in orice cantitati, de oricate ori pe zi: branza slaba de vaci, iaurt sau sana, salate de cruditati in care putea sau nu sa includa si branza.

Restrictiile acestei perioade – Fara grasimi, fructe, dulciuri si carbohidrati

–    Cantitatea de ulei era limitata la 2 lingurite/ zi

–    Produsele lactate trebuiau sa aiba maximum 5% grasimi

–    Salatele trebuiau sa fie din legume, fructele erau excluse

–    Exclus sa manance altceva: dulciuri, carbohidrati, sucuri sau alcool

Dupa instaurarea procesului de slabire, Iuliana a introdus treptat in alimentie carnea (numai carne slaba, preparata la gratar sau cuptor) si fructele, dar si acum regulile de disociere se respecta: proteinele se combina numai cu legume, fructele se mananca numai separat, iar intre mesele cu tipuri diferite de alimente trebuie pastrate cel putin 2 ore de pauza.

Cautari recente:

  • ce mananca iuliana luciuLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *