Deficiențe energetice și nutriționale în bolile cardiovasculare și neurodegenerative

hqdefault.jpg

Luni, 20 iulie 2020, avem un invitat special în studioul Ziarul de Sănătate: distinsul prof. John Ionescu. Prof. John Ionescu practică medicina integrativă, o medicină a viitorului, o medicină care tratează omul, și nu boala, cauza, și nu efectul. Abordările domniei sale, cu rezultate cu totul deosebite în boli alergice, boli autoimune, boli de mediu, considerate de mulți imposibil de tratat, i-au adus o binemeritată recunoaștere internațională.
Alături de Simona Dragomir, prof. John Ionescu va detalia abordarea medicinei integrative în cazul bolilor cardiovasculare și neurodegenerative, de la mecanismele fine care stau la baza acestor afecțiuni, până la metodele inovatoare de tratare și diagnosticare.
Veți afla despre:
✔ Cum abordează medicina integrativă tratamentul afecțiunilor cardiovasculare și neurodegenerative și care este protocolul abordat de prof. John Ionescu în Spezialklinik Neukirchen?
✔ Care sunt principalele deficiențe de nutrienți care duc la afectarea sistemului cardiovascular?
✔ Cât de periculoasă este inflamația sistemică în apariția diferitelor patologii, în general, și în apariția bolilor cardiovasculare, în special?
✔ Cum ajută produsul Cell Energy, dezvoltat de prof. John Ionescu împreună cu firma Zenyth, în controlul acestor afecțiuni? Cum se administrează produsul, cui îi este recomandat și care sunt beneficiile lui la nivelul organismului?
Mai multe despre Prof. John Ionescu:
Domnul profesor Ionescu este:
➡ Biochimist și imunolog de excepție.
➡ Fondator și director științific al Spezialklinik Neukirchen din Bavaria.
➡ Autor a peste 200 de lucrări științifice de cercetare, brevete medicale.
➡ Membru al unor prestigioase societăți precum Academia Europeană de Alergologie și Imunologie Clinică, al Societății Germane de Toxicologie, al Academiei Americane de Medicină Anti-Aging.
➡ Profesor de biochimie medicală la Capital University, Washington DC până în anul 2006.
➡ Profesor asociat de medicină integrativă și dermatologie oncologică la Universitatea Carol Davila din București.
➡ Docent universitar la Catedra de medicină nutrițională la Donau Universität Krems, Austria.
➡ De câțiva ani, prof. John Ionescu este inițiatorul și susținătorul Cursurilor de Medicină Integrativă în România. La aceste cursuri au participat sute de medici din toată țara, scopul prof. John Ionescu fiind unul singur: să crească nivelul medicinei din țara natală, România.

Produs recomandat, Cell Energy by Zenyth: https://bit.ly/3hfdyUx

Vizionare plăcută!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *