Cancerul: Noi metode de tratament

hqdefault.jpg

Este una dintre temerile principale în ceea ce privește sănătatea și, cu toate acestea, este un scenariu pe care îl alimentăm constant prin stilul nostru de viață, prin alimentație și chiar prin modul nostru de gândire. Vorbim despre cancer, în multiplele lui forme. Dar cel mai important, vorbim și despre noi descoperiri, noi metode de tratament ce aduc o rază de speranță în viața celor care suferă de această boală, chiar și în stadiile avansate.

Invitatul Simonei Dragomir, alături de care vom aborda aceste teme, este Prof. Dr. Canfeza Sezgin, specialist în Fitoterapie, Boli Interne şi Oncologie în Istanbul.

Vom discuta despre:
👉Care sunt principalele cauze pentru creșterile alarmate ale cazurilor de cancer?
👉Ce face tipurile de cancer diferite și de ce este nevoie de tratamente diferite?
👉Care sunt cele mai noi descoperiri în tratarea bolnavilor de cancer?
👉Ce este chimioterapia și cum funcționează?
👉Ce presupune chimioterapia potențată de insulină și care este explicația succesului ei?
👉Care sunt tipurile de cancer ce pot fi tratate prin această metodă?
👉Care sunt avantajele acestei metode față de variantele clasice?
👉Dincolo de chimioterapie, ce poate face pacientul, ca terapii alternative, pentru a-și crește speranța și calitatea vieții?
👉Care sunt alimentele interzise în dieta bolnavului de cancer?
👉Ce remedii naturale alternative și suplimente sunt indicate în cancer? Dar cele contraindicate?

Despre Prof. Dr. Canfeza Sezgin:

A absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ege în anul 1993, a devenit specialist în medicină internă în 1999 și specialist în oncologie medicală în 2001. A devenit profesor asociat de oncologie medicală în 2006 și profesor de oncologie medicală la Facultatea de Medicină a Universității Ege, Departamentul de Oncologie Medicală, în 2006.
Dl. Profesor Canfeza Sezgin este adeptul metodei de tratament integrativ al cancerului, unde tratamentul medical este aplicat împreună cu terapiile complementare. A făcut cercetări în special pe liniile celulelor tumorale și cancerului de sân, are articole, cărți și cercetări susținute în cadrul congreselor de medicină, publicate în peste 100 de reviste naționale și internaționale.

Vizionare plăcută!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *