Academician Dr. Farm. Ovidiu Bojor – Leacuri naturale pentru infecții respiratorii

hqdefault.jpg

Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat că suntem în plin sezon gripal. Cu alte cuvinte, că rata pozitivității pentru virusurile gripale la cazurile testate a trecut de 50% pentru același subtip. Dincolo de statistici, realitatea este mult mai grăitoare. Vedem fiecare dintre noi din ce în ce mai multe cazuri de gripă și răceală în rândul cunoscuților, prietenilor, colegilor de birou – indiferent de vârstă. Una dintre replicile care se află pe buzele tuturor este ”Parcă este mai rău decât era înainte”/ ”Parcă niciodată nu mi-a fost atât de rău”/ ”Parcă în anii trecuți nu erau așa de mulți afectați în jurul meu”.

Academician Dr. Farm. Ovidiu Bojor vine alături de Luana Ibacka la Ziarul de Sănătate pentru a dezbate acest subiect și, cel mai important, pentru a ne spune ce leacuri ne oferă natura în lupta cu infecțiile respiratorii.

Vom discuta despre:
👉Gripe și răceli, cum s-au schimbat lucrurile odată cu trecerea timpului? Era cu adevărat mai ușor înainte?
👉Care sunt principalele provocări cu care se confruntă sistemul imunitar – de la stilul de viață, regim alimentar și chiar mod de gândire?
👉Care sunt cele mai bune remedii naturale pentru întărirea sistemului imunitar?
👉Cum procedăm când deja avem de-a face cu o gripă sau o răceală?
👉Ce rol au plantele și cum alegem produsele naturale sigure pentru sănătate?

Despre Academician Dr. Farm. Ovidiu Bojor:

Ovidiu Bojor (n. 1 noiembrie 1924, Reghin) este cel mai important fitoterapeut român, doctor farmacist, membru de onoare al Academiei de Științe Medicale. Este deținător al titlului de Senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor din România și Diploma de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române. Ovidiu Bojor este un renumit farmacist și deopotrivă fondator al fitoterapiei moderne în România, autor a zeci de carți de specialitate.

Vizionare plăcută!

Produse recomandate: www.zenyth.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *